divendres, 9 d’octubre de 2015

I Simat Trail Series
 INSCRIPCIONS ACÍ


Aquest any vos volem sorprendre amb un matí d'esport, muntanya i bon ambient espectacular:

  • Esprint Vertical Massís del Toro, en la seva 5ª edició, la prova reina, l'examen pendent per a tot corredor de muntanya, la prova explossiva i espectacular per excel·lència, eixida des de la plaça de l'Ajuntament directa cap al cim del Toro, 1,46Km.... amb molts misteris al seu interior: 

450 metres de desnivell possitiu, rampes de fins el 43% que et faran sentir la potència de les teves cames, el valor dels teus entrenaments, que el sacrifici d'aquestos t'ha permés superar aquesta prova, sentiràs com l'aire de les nostres muntanyes entra fins racons que no coneixíes dels teus pulmons...
L'esprint vertical és visible des de qualsevol punt de la nostra localitat pràcticament des de l'eixida fins el cim, tindràs a tota la població i corredors vigilant el teu ascens fins l'objectiu del cim, i allí la META.

  • Trail 17km. L'eixida des del mateix punt de l'esprint vertical, conjuntament amb els participants de la prova combinada (esprint+trail)
Pujarem per les sendes que utilitzaren els antics conqueridors de la Valldigna fins a una zona nomenada "les foies", seguirem per una espectacular pujada en zig-zag "corredora" però al mateix temps es fa sentir a les cames, ens portarà fins unes crestes que ja són terreny més favorable i comencem una lleugera baixada en direcció a Penyalba. Al mateix encreuament que ens porta al cim, baixem en direcció de nou a la zona de l'urbanització de "Les Foies", que rodejarem per a dirigir-nos de nou a la senda que ens havía pujat inicialment seguint a baixada amb els 750 metres de desnivell possitiu fet fins a a meta a Simat. 


  • Combinada: Esprint + Trail. Els mes valents podran disputar al mateix preu de les dues curses. Seran els primers en l’ordre d’eixida del Esprint Vertical per a que tinguen temps de realitzar el recorregut NEUTRALITZAT de volta a l’eixida del Trail. La classificació d’aquesta prova serà el resultat de sumar el temps de les dues curses.

  • Marxa 12km. L'eixida des de la plaça de l'Ajuntament, transcorre a l'inici i a la baixada pel mateix tram que el trail
Visualitza el recorregut a Wikiloc de la marxa  ací 

Però estalviarem alguns kilòmetres i desnivell.. (tindrem 500 metres de desnivell positiu) per a gaudir d'un entorn privilegiat amb menor dificultat sense perdre les característiques muntanyenques de la prova, pràcticament tota transcorre per senders històrics i zones d'alta riquesa ecològica i magnífiques vistes dels paratges que ens envolten, un matí perfecte per a exercitar el cos, gaudir d'un bon ambient i endinsar-te al món de la muntanya d'una forma més relaxada...

Aquesta serà la samarreta técnica per a tots els participants del I Simat Trail Series

Dorsals i xip de control

La recollida de dorsals y xip de control s’efectuarà el dia 6 de Desembre des de les 7:30 fins a 15 minuts abans de cada prova: 

                - 7:30 fins a 8:15 per a participants de la Marxa, Sprint Vertical i Combinada    
                - 7:30 fins a 9:30 per a participants al Trail   

Es recolliran a la Plaça de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna. Serà imprescindible presentar el DNI.